Next2 carefully selects genuine ingredients to create dishes that follow the canons of culinary simplicity and seasonality. Faithful to the natural flavours of the local territory, the cuisine is also inspired by creativity and the exploration of new techniques.

about

“Animals feed themselves; men eat; but only wise men know the art of eating”

Jean Anthelme Brillat-Savarin

La Tradizione
Tradition tasting menu


Fiori di zucchine, ricotta, pomodoro, olive e sedano
Stuffed zucchini blossom, fresh ricotta cheese, tomato, olives and celery

La nostra caprese
Mozzarella, tomato, arugula and basil

Conchiglioni ripieni di ragù alla bolognese e stracciatella
Shell shaped pasta stuffed with pork minced ragù and stracciatella cheese

Gnocchi, gamberi, calamaretti e frutti di mare
Potato gnocchi with shrimps, baby squid, clams and mussells

Polpette cotte al sugo, patata e chips di polenta
Home made meatballs cooked in a tomato sauce,
mashed potato and polenta chps

Ricotta, pere, gelato al miele e noci
Almond biscuit, fresh ricotta cheese, poached pear,
walnut and honey ice cream

Antipasti • Starters


Fiori di zucchine,
Ricotta, pomodoro, olive e sedano
Stuffed zucchini blossom with fresh ricotta cheese, tomato, black olives and celery

*Posi-Sushi,
Crudo di mare e frittelle
Raw fish selection, frittelle, seaweed powder

*Carpaccio di manzo,
Lenticchie e zafferano
Beef loin carpaccio, lentil salad, saffron mayonnaise

Misticanza selvatica,
Caprino fresco, barbabietole, mandorle e miele
Mixed organic leaves, fresh goat cheese, beetroot, almond and honey citronette

Frittata in cocotte,
Mozzarella, asparagi, pancetta e tartufo
Egg in cocotte with mozzarella, asparagus, bacon and seasonal truffle

Insalata di finocchi,
Arance, olive nere e alici marinate
Fennel, orange, black olives and marinated anchovies

Verdure,
Burrata e pesto alle noci
Seasonal vegetables, burrata, dried tomato and walnut pesto

Polpo e sgombro alla brace,
Ceci, pomodori canditi
Coal grilled octopus and mackarel, chick-pea and sun-dried cherry tomatoes

Ostriche arrosto, pane croccante, 
Cipolle marinate e avocado
Braised David Herve oysters, breadcrumbs, red onions and avocado

Caprese
di mozzarella e pomodoro, basilico e rucola
Tomato, mozzarella, arugula and basil bread crumbs

Pasta e … • Pasta and…


Conchiglione 
Bolognese e stracciatella 
Large shell shaped pasta stuffed with pork ragù and stracciatella cheese

Tagliolini, 
Fave, asparagi, lardo e pecorino 
Tagliolini with fava beans, asparagus, lard and goat cheese

Gnocchi di patate, 
Gamberi, calamaretti e frutti di mare 
Potato gnocchi, shrimps, baby squid, clams and mussells

Spaghetti, 
Aglio, olio, peperoncino, prezzemolo,ricci di mare e polvere di alghe 
Spaghetti, extra virgin olive oil, parsley, sea-urchin and seaweed powder

Pennette 
alla marinara e salsa all’aglio
Pennette with marinara and garlic sauce

Fettuccelle all’astice 
Lobster fettuccelle

Pesce e Carne • Fish and Meat


Filetto di dentice e verdure in guazzetto 
Red snapper fillet with vegetables in broth

Merluzzo in tempura, ketchup mediterraneo 
Fresh cod tempura, home made mediterranean ketchup

Polpette cotte al sugo, patata e chips di polenta 
Meatballs cooked in tomato sauce,mashed potatoes and polenta chips

Pollo fritto, salsa aioli 
Deep fried chicken bites, aioli sauce

Dal nostro forno a carbone • from our charcoal wood oven


Pesce spada, finocchi, spinaci e limone
Swordfish, fennel, spinach and lemon zest

Calamaro, carote e lime
Squid, carrots and lime

Pescato del giorno al kg
Whole catch of the day served with vegetables

Scampi e gamberoni*
Scampi and king prawn

Tagliata di manzo alle erbe, zucchine alla scapece
Sliced herb beef steak, zucchini scapece

Carré di agnello, piselli e cicoria
Lamb chop, peas and chicory

Costine di maiale, finocchietto, carciofi e sedano rapa
Pork ribs, wild fennel, artichokes and celeriac

Contorni • Side dish


Insalata mista 
Mixed greens

Verdure al vapore 
Steamed vegetables

Patate fritte 
French fries

Spiedino di asparagi, senape e semi di sesamo
Asparagus skewer, mustard and sesame seeds                                                                                                                                                                  

*Per garantire la freschezza, alcuni prodotti subiscono abbatimento rapido di temperatura (REG.CE num.852/04)

*Some product are treated at the origin or locally, by the rapid reduction of temperature (under REG.CE num.852/04)

**I piatti contrassegnati con l’asterisco sono preparati con prodotti congelati di qualità superiore 
All dishes made with a*, are made with superior quality product

I nostri piatti possono contenere le seguenti sostanze allergiche: 
pesce, molluschi, crostacei, cereali contenenti glutine, uova, soia, latte, anidride solforosa e solfiti,
frutta a guscio, sedano, lupini, arachidi, senape, semi di sesamo

Per qualsiasi informazione su sostanze ed allergeni è possibile consultare il personale di sala autorizzato

Our courses may contains the following allergenics:
fish, shellfish, cereal containing gluten, eggs, soy, milk, anhydride sulfurous and sulphites,
shellfruit, celery, lupin bean, peanuts, mustard, sesame seeds

For any information about substances and allergenics please consult our menager halls